Obuv POLAR Wolf GTX zimní

Cena za pár

6 289,60 Kč s DPH

(5 198,00 Kč bez DPH)


Kategorie:
Pracovní obuv
Podkategorie:
Outdoorová
Výrobce:
Prabos
Obj. číslo:
031264


Izolace spodku obuvi proti chladu - CI
Odolnost celé obuvi proti vodě - WR
Absorpce energie v patě - E
Antistatická obuv - A
Protiskluzová podešev - SR
GORE-TEX


• antistatická obuv
• odolnost proti chladu
• odolná proti průniku vody
• absorpce energie v oblasti paty
• odolná proti uklouznutí
• svršek hydrofobní hovězinová useň NUBUK tl. 2,0 - 2,2
• podšívka membrána Gore-tex Duracom MS sportive + Gore-tex Duracom CC sportive + Thermium
• vkládací termostélka WINTER SHEEP WOOL - 100% ovčí vlna
• podešev přímý nástřik THWAITO PU/PU/Pryž

EN ISO 20347 E CI WR SRC

Použití / popis: Vysoké zimní boty Polar Wolf GTX byly tepelně izolovány 3 různými membránami Gore-Tex a s použitím inovativního materiálu zvaného THERMIUM™ v jedné z nich.
Boty Polar Wolf GTX jsou modelem, který využívá technologii vyvinutou NASA – silika aerogel - nejlehčí pevný tepelný izolant. Aerogel je jednou ze součástí ultratenké (1,7 mm) izolace Gore-Tex THERMIUM™. Než si našel cestu do našich  zateplených bot, byl používán ve vesmíru, jako bariéra na ochranu raketoplánů.
To ale nejsou všechny výhody izolace  Gore-Tex THERMIUM™! O jeho jedinečnosti se můžete přesvědčit v terénu v oblastech s vysokou vlhkostí. Jeho izolační parametry zůstávají vysoké i po kontaktu s vodou, kterou tento materiál neabsorbuje.
Podešev THWAITO - Bezpečnost pohybu zajišťuje speciálně navržená podešev, kterou jsme vyrobili z unikátní trojhustotné pryžové směsi a navrhli tak, aby zůstala pružná a neklouzala i v extrémně chladných podmínkách. Díky konstrukci, která umožňuje uchycení maček, tento model dobře funguje při chůzi po zasněžených a zledovatělých oblastech.
Membrána GORE-TEX Duracom MS sportive + GORE-TEX Duracom CC sportive + Thermium - Spojením těchto třech typů membrán vznikla dokonalá kombinace na ochranu vašich nohou v těch nejeextrémnějších mrazivých podmínkách. 
Hydrofobní nubuková useň - chceme aby naše taktické boty byly extrémně pohodlné. Proto jsme zvolili měkký, odolný a pohodlný nubuk. Jde o materiál, který se může pochlubit pozoruhodnou odolností proti poškození a vysokou paropropustností.
Vysoký pryžový lem na botě jednak chrání kůži před poškozením na ostrých hranách kamínků, firnu a zabraňuje promáčení, když musíte občas chodit po blátě nebo mělkých loužích.



barva: hnědo-černá
velikost: 41-49


UVEDENÉ ZBOŽÍ NENÍ SKLADEM POUZE NA OBJEDNÁVKU !!

Dotaz na zboží

Poptávkový list

Poptávané zboží: Obuv POLAR Wolf GTX zimní


   

Dostupnost zboží


Objednací kód
031264/43
6 289,60 Kč
Vel.: 43
Dodání do 10 dnů
031264/44
6 289,60 Kč
Vel.: 44
Dodání do 10 dnů